Avsluttet samarbeid

Posted By on Mar 10, 2021 | 0 comments


Etter gjentatte forsøk på å få til bedre løsninger som leiemontør hos Crawford, så fant jeg ut at jeg måtte avslutte samarbeidet. Som innleid firma, har jeg derfor ingen forpliktelser ovenfor di lenger. Du som kunde kan derfor bruke meg etter eget ønske. Om du ønsker en service avtale med di, eller ønsker å bruke meg. Jeg har 4års erfaring på Crawford – Assa Abloys porter hvor jeg leide mæ ut til nymontasje. Jeg fikset også opp i en god del porter som ikke hadde blitt riktig montert. Jeg hadde også kunder som kun ønsket meg som montør 🙂

Logistikk er også en utfordring her i Nord-Norge og kan være en stor belastning i denne bransjen. Jeg vil derfor også være åpen for alternativt montasjearbeid.

Samarbeidspartnere eller nye leverandører ønskes velkommen til en hyggelig prat=)

Mvh R. Karlsen for
PortMontasje 20.06.2015

Submit a Comment

Your email address will not be published.