Leddport typer


Leddheiseporter

Leddheiseporten forsvinner opp under taket når den åpnes, noe som gir fritt rom i og rundt portåpningen.

Vi tilbyr en komplett portefølje av leddheiseporter, isolert med sandwich-paneler eller glass.  Portene er svært tette og gir god isolasjon. De kan leveres som heldekket versjon eller med glasseksjoner – eller med helglass for optimalt innslipp av dagslys eller mulighet for eksponering.

Crawford OH1042P

Crawford OH1042P

Nye Crawford OH1042P fra ASSA ABLOY Entrance Systems er moderne, robust og fleksibel, og den er utviklet for å holde din virksomhet i gang, uansett oppgaver og omgivelser. Denne robuste, isolerte og attraktive leddheiseporten er ”full av innovasjon” for å gi deg den beste driften til den aller rimeligste driftskostnaden.

Crawford OH1042F

Crawford OH1042F

Nye Crawford 1042F fra ASSA ABLOY Entrance Systems er moderne, robust og fleksibel, og den er utviklet for å holde din virksomhet i gang, uansett oppgaver og omgivelser. Denne robuste, isolerte og attraktive leddheiseporten er ”full av innovasjon” for å gi deg den beste driften til den aller rimeligste driftskostnaden.

Crawford 242FG

Crawford 242FG

Crawford 242FG leddheiseport er en fullglasset port, konstruert for bruk der hvor det er behov for lys, eksponering eller utsyn.

Crawford 370

Crawford 370

Crawford 370 leddheiseporter er utviklet for bruk der du trenger god isolering. I spesielle områder, som for eksempel næringsmiddelindustrien hvor temperaturkontroll er viktig, er Crawford 370 den perfekte adkomstløsningen.

Crawford 542

Crawford 542

Crawford 542 leddeheiseport er en port som er konstruert for bruk i bland annet lagerhaller,logistikksentere og alle typer produksjonsanlegg. Konstruksjonen er optimal for kunder som trenger robuste,godt isolerte og plassbesparende porter i ytterveggene på industrielle anlegg.

Crawford 242

Crawford 242

Crawford 242 leddheiseport er en port med glass, konstruert for bruk der hvor det er behov for lys, eksponering eller utsyn.

 

 

kilde : her