Ny servicebil =)

Posted By on Nov 23, 2013 | 0 comments


Ford_wallpapers_440van of the year

HELT NYE FORD TRANSIT CUSTOM – Årets internasjonale varebil 2013___

Ny servicebil er bestilt da den eksisterende bilen ikke greier å dra litt større lifter. Trenger også litt mer plass. Den er også bestilt med tanke på å øke sikkerheten når en ligger ca 40.000km i året langs det til tider utfordrende føret her i Nord-Norge. Ser stort sett en elg i uka, og tror nok det kan være godt å sitte litt høyere både med tanke på brøytefonner og oversikt. Valget falt på den nye Ford’en da den havnet ca 150.000 under WV Transporter og Mercedes ViTo’en. Bilen er også kåret til International Van of year 2013. Alle vinnerne finner du her. Den nye Connect’en vant nå prisen for 2014, men har ikke nok vektkapasitet på kroken.

Submit a Comment

Your email address will not be published.